Nu har vi börjat repetera Hemmet!

Nu har vi startat repetitionerna på nästa uppsättning, som blir ”Hemmet” av Kent Andersson & Bengt Bratt, bearbetad och uppdaterad av vår nye regissör Anders Wällhed. Kent Anderssons och Bengt Bratts ”Hemmet” var en satir över åldringsvården och över en välfärd som blivit mekanisk, ett högst aktuellt ämne även i dag. Tidigare har vi spelat ”Tillståndet” och nu senast ”Lyckliga gatan” (hösten 2021 och våren 2022) av samma författare, ”Hemmet” blir alltså pjäs nummer tre.

Som vanligt när vi drar i gång en ny uppsättning, så är det med några som varit med mycket länge, några lite kortare tid, några som kommit tillbaka & några helt nya. En helt fantastisk ensemble tycker vi som varit med om de två första repetitionerna!

Premiär hösten 2023, men innan dess kommer vi också flytta från Folkets Hus, uppsagda till siste mars. Onekligen lite trist, både att behöva lämna detta hus och att Folkets Hus ska byta skepnad.