Nu repeterar vi Hemmet

Nu har vi startat repetitionerna på nästa uppsättning, ”Hemmet” av Kent Andersson & Bengt Bratt, bearbetad och uppdaterad av vår nye regissör Anders Wällhed.

Kent Anderssons och Bengt Bratts ”Hemmet” var en satir över åldringsvården och över en välfärd som blivit mekanisk, ett högst aktuellt ämne även i dag. Tidigare har vi spelat ”Tillståndet” och nu senast ”Lyckliga gatan” (hösten 2021 och våren 2022) av samma författare, ”Hemmet” blir alltså pjäs nummer tre.

Som vanligt när vi drar i gång en ny uppsättning, så är det med några som varit med mycket länge, några lite kortare tid, några som kommit tillbaka & några helt nya. En helt fantastisk ensemble tycker vi som varit med om de första repetitionerna!

Premiären hade vi ursprungligen satt till 27 oktober, men den har vi nu fått senarelägga. För vi kommer att flytta från Folkets Hus, uppsagda till siste september. Onekligen lite trist, både att behöva lämna detta hus och att Folkets Hus ska byta skepnad.

Vart vi flyttar vet vi ännu inte. Men någonstans kommer vi att hitta en spellokal, om än det inte blir på samma ställe som dit vi flyttar. Så håll utkik, i slutet av året räknar vi nu med att ha premiär.