Vi har flyttat

Nu repeterar vi för fullt i de nya lokalerna på Bryggaregatan 7. I somras fick vi besked från den nye fastighetsägaren om att vi var uppsagda från Folkets Hus, så då fick vi skrinlägga planerna på att ha premiär där i oktober som vi hade planerat.

Tillsammans med de övriga teatergrupperna inom Helsingborgs Scenkonstforum, HSF, har vi efter långt letande hittat nya rep-lokaler på Bryggaregatan 7, så dit flyttade vi i slutet av september. Fortfarande är vi alltså kvar på Söder. Men där kommer vi tyvärr inte kunna ha någon publik, utan vi kommer att spela i Teatersalen på Dunkers.

Premiär blir det där den 20 januari på vår version Hemmet, omarbetad av vår regissör Anders Wällhed och med nyskriven musik av Matti Johansson. Håll utkik, i början-mitten av december släpps biljetterna. Javisst, ett julklappstips.